РАЗЛАДИ ГО ЛЕТОТО

 
 
 
Издвоена понуда од проверени трговци
 
 
 
 
 
КЛИМА УРЕД DAIKIN ивертер клима FTXB-35C/RXB35C (3,5kW)

 
 
 
 
 
КЛИМА УРЕД DAIKIN ивертер клима FTXB-35C/RXB35C (3,5kW)

• А+/А+
• SEER: 6,05
• SCOP: 4,06
• “econo mode” –Економичен режим на работа
• EUROVENT сертификат.-доказ за квалитет и карактеристики
• 3 години гаранција
• Сопствен сертифициран сервис и монтажа
• Јапонски бренд – Европско производство

   
  Количините се ограничени
   
   
   
   
   
   
   

  ПРОИЗВОДИ НА АКЦИЈА

   

   
   

  ПРЕЗЕМИ БЕСПЛАТНИ КУПОНИ ЗА ПОПУСТ

   

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Препорачани компании за соработка

   
   
   
  Купоните можете да ги симнете брзо, лесно и едноставно. Следете ги ТРИТЕ ЧЕКОРИ објаснети подолу во сликите.
   
   
   
  Прв чекор: за полесно симнување на купон кликнете на табот "Купони" наzk.mk и изберете го купонот што ви е потребен.
   
   
   
   
  Втор чекор: кликнете на копчето "бесплатно преземи го купонот" и логирај се на zk.mk. (За најлесно изберете "Логирај се со Фејсбук")
   
   
   
   
  Трет чекор: купонот ќе го испратиме на вашата e-mail адреса и треба да го покажете во продажното место за да добиете попуст.
   
   
   
   

   
   
   
   

  Каде да купите и што треба да знаете околу инвертер климите

   
  ИНВЕРТЕР клима уредите се се поприсутни на пазарот, и стануваат поприфатливо решение за греење и ладење, од економски и еколошки аспект.

  ПОСЕТЕТЕ ГИ изложбено-продажните места на единствениот Home C°mfort Premium Partner на DAIKIN за Македонија.

  Продажен салон – Скопјанка: (02)5 11 54 24
  Продажен штанд – City Mall (1кат) 076 / 344-728
  Изложбен салон и канцеларии – (02)3 10 99 49 (кружен тек-Сајмиште)
   
   
  За да Ви го олесниме патот до вистинската одлука, прочитајте ги следниве совети што ќе ги споделиме од нашето 25 годишно искуство.
   
   
   
  iconfinder_arrow_right_alt1_118746
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  HalkBank - прекрасно е да си дома
   

  СУБВЕНЦИИ

   

   
   
  Градот Скопје, како една од мерките против загадувањето на воздухот, распиша јавен повик за субвенционирање на граѓаните за купување инвертери и други современи уреди за затоплување.

  На јавниот повик се прифаќаат фискални сметки за купен инвертер од 1 јануари 2019 година, граѓаните аплицираат на јавниот повик од март, а исплатата на средствата се врши по завршувањето на претседателските избори.

  Субвенционирањето на граѓаните при купување на модерен систем за затоплување е активност предвидена во мерките од Планот за подобрување на квалитетот навоздухот и е дел од мерките на Акциониот план на Стратегијата за климатски промени на Град Скопје.
   
   
   
  I. Право на учество

  Право на субвенционирање на дел од средствата за купување на инвертери во 2019 година имаат физички лица кои се жители на Град Скопје (општините во градот: Аеродром, Бутел, Гази Баба, Ѓорче Петров, Карпош, Кисела Вода, Сарај, Центар, Чаир и Шуто Оризари) и кои ги исполнуваат следниве услови:

  • да има живеалиште на подрачјето на град Скопје (општините: Аеродром,
   Бутел, Гази Баба, Ѓорче Петров, Карпош, Кисела Вода, Сарај Центар, Чаир и Шуто Оризари),
  • инвертерот да го купил во 2019 година, се до завршување на јавниот повик, односно исцрпување на средствата од Буџетот на Град Скопје  Прочитај повеќе
   
   
   
   

  СОВЕТИ

   

   
   
   
   
   
   
  HalkBank Insurance